Tlf: 93 43 76 49 | info@maritsnaturterapi.no

Om Marit Monsen

Mitt navn er Marit Monsen. Jeg er en engasjert person som finner mye glede og inspirasjon gjennom arbeidet mitt og møter med mine medmennesker.

Livet er for meg en reise som byr på opplevelser og erfaringer som gjør det å være menneske spennende og lærerikt. Min livsreise har bydd på gleder og utfordringer på så mange måter, og det har lært meg at det alltid fører til noe godt når jeg ser livet som det virkelig er, og de mulighetene som ligger i de forskjellige erfaringene. Selv de tyngste erfaringer kan snus til noe fruktbart og bli det som gir livet mening og en god retning videre.

Min store interesse er, og har lenge vært, hvordan vi mennesker faktisk er sammensatt, hva som ligger bak og skaper virkningene i livet vi lever. Hva gjør et menneske til hvem det er, og hvilke muligheter har vi egentlig for å skape noe annet hvis vi ønsker det. Alle trenger å bli sett, hørt og akseptert, da er det større sjanse for at vi slapper av nok til å våge å være oss selv, uten masker for å tilpasse oss andre eller situasjoner som oppstår.

Kommunikasjon og relasjonsbygging er viktig for meg. Gjennom mitt møte med mange mennesker har jeg lært å lytte til det som uttrykkes, men også det som ikke uttrykkes, det som kommer til syne gjennom andre former for kommunikasjon. Det som for mange er ubevisste uttrykk. Vi mennesker består av så mange lag og fasetter, og vi tar i bruk bare en bitteliten del av hvem vi faktisk er. Her opplever jeg at nøkkelen til en god helse og et godt liv befinner seg. Vi må bare finne nøkkelen først, før vi kan se hva som skjuler seg når man åpner opp. Når vi åpner døren gir vi samtidig slipp på lidelsen vi kanskje lever med bevisst eller ubevisst. For meg er det ingenting som er så vakkert som når noen jeg møter finner den nøkkelen og åpner opp døren og ser seg selv. Da kommer det ekte frem og det gjør noe med meg som menneske. Jeg er så heldig å ha mange slike erfaringer i møte med meg selv og andre.

Jeg er utdannet Naturterapeut ved Institutt For Helhetsmedisin, med fotsoneterapi som hovedfag. Jeg har videreutdanning innen muskulær soneterapi og TKM soneterapi.

Gjennom mange år har jeg opparbeidet erfaring innenfor norsk helsevesen, bl.a innen psykisk helsevern, sykehus, hjemmesykepleie og sykehjem. Som fotsoneterapeut og energibehandler har jeg de siste 10 årene hatt egen praksis som naturterapeutisk behandler i Ski.


Mine tjenester

Fotsoneterapi

Kommunikasjon

Østens filosofi


Ønsker du mer informasjon? Klikk her for å kontakte meg!